loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

SCHADEHERSTEL

SCHADEHERSTEL

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Wilmsen Automotive in Schijndel. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

KOSTEN EN AFHANDELING VAN UW SCHADE

Schade rijden is al vervelend genoeg dus wij begrijpen als geen ander dat u hulp kunt gebruiken bij de afhandeling met uw verzekering. Wij adviseren u graag.

Benieuwd naar de kosten van het schade herstel aan uw auto? Om u een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, raden wij u aan langs te komen bij Wilmsen Automotive in Schijndel. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u ontzorgen. Wij raden het af om langere tijd door te rijden met schade omdat deze kan toenemen. Zo kan er roest optreden bij krasschade of deukschade. Meer weten over schadeherstel of graag meer advies over het herstel en de kost en? Neem gerust contact met ons op.

WERKPLAATS AFSPRAAK PLANNEN

ONZE WERKPLAATS SERVICES

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Wilmsen Automotive heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

TOON AANBOD
whtsaap.pngWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website