loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

WERKPLAATS

ONDERHOUD

Wilmsen Automotive biedt voor u een breed scala aan onderhoudsmogelijkheden. Het bieden van een uitstekende service tegen betaalbare prijzen zijn vanzelfsprekend voor ons.

LEES MEER
wrk_icon1

BANDEN

Sla je zomer- of winterbanden op bij Wilmsen Automotive. Dat scheelt je thuis ruimte en je hebt er zo geen omkijken naar. Daarnaast zorgt Wilmsen Automotive er voor dat de banden onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen, zodat de banden bij het omwisselen in de juiste conditie zijn.

LEES MEER
wrk_icon4

STORINGSDIAGNOSE

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden . Echter lever dit niet altijd de oorzaak van de storing op

LEES MEER
wrk_icon5

AIRCO-SERVICE

De airco - installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koelvloeistof, kan er slijtage gaan ontstaan. Bij Wilmsen Automotive in Schijndel adviseren we daarom om jaarlijks een airco - check uit te laten voeren.

LEES MEER
wrk_icon3

SCHADEHERSTEL

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Wilmsen Automotive in Schijndel. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren

LEES MEER
wrk_icon2
whtsaap.pngWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website