loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ALLROUND AUTOTECHNICUS

ALLROUND AUTOTECHNICUS

Aanbod

Voor bovenstaande functie bieden wij jou een fulltimebaan (38 uur) binnen een klein team, waarin we gewend zijn om samen zaken aan te pakken. Vanzelfsprekend een prima salaris en ontwikkelmogelijkheden, ruime secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer. Solliciteer nu en leer ons kennen!

Bedrijfsprofiel

Wilmsen Automotive is een stabiel bedrijf met een grote klantenkring in de regio. Wij zijn een universeel autobedrijf maar hebben evenwel het accent gericht op de merken Audi, BMW en Volkswagen. Weken binnen Wilmsen Automotive biedt jou volop persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid.
 

Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij ons als Automonteur? Stuur ons dan jouw cv en motivatiebrief via onderstaand formulier.

Als je eerst nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Sebastiaan Wilmsen via sebastiaan@wilmsen.nu  tel.: (0)6-19798328

Wilmsen Automotive
Duinweg 25
5482 VR Schijndel
Nederland

VRAGEN OF INTERESSE?

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Wilmsen Automotive heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. TOON AANBOD
whtsaap.pngWHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website